rader
Wanneer coaching?
  • Je loopt vast in je werk. Je merkt dat je steeds tegen dezelfde opstakels aanloopt: een leidinggevende met een bepaalde karaktertrek waar je moeite mee hebt of een bepaalde taak waarbij je je steeds erg onzeker voelt. 
 
  • Je merkt dat je bepaalde vaardigheden mist om je werk goed uit te kunnen voeren. Van je werkgever krijg je de kans om je via coaching nieuwe competenties eigen te maken.
 
  • Je hebt het gevoel dat je richting een burnout. Je ervaart lichamelijke klachten en je hebt soms een paniek-aanval. Je zelfvertrouwen is tot het nulpunt gedaald en je piekert veel. In je vrijetijd lukt het je eigenlijk niet meer op jezelf te ontspannen. 

 

  • Je hebt moeite met het maken van belangrijke keuzes in je leven. Je weet niet goed wat je wilt op het gebied van studie, werk of relaties en soms mis je de zingeving in je leven. Heb je last van een dertigersdillemma of een midlife-crisis?

 

  • Je merkt dat het je niet goed lukt om je grenzen aan te geven, privé of op je werk. Je wilt leren op een andere manier met stress om te gaan, zodat je je leven weer in eigen hand neemt. 
 
  • Na een belangrijke verlieservaring (werk, naaste, scheiding) lukt het je niet goed om de dingen weer lekker op de rit te krijgen. 

 

  • Je hebt met enige regelmaat periodes in je leven dat je je gestressed voelt, soms heb je last van faalangst en voel je je down.   
  • Je gaat reïntegreren op je werk. Je wilt voorkomen dat je in dezelfde valkuilen stapt als voorheen en dus zoek je daarbij begeleiding.
 
 
Herken je jezelf in een van de bovenstaande voorbeelden? Of wil je jouw persoonlijke situatie eens bespreken? Neem vrijblijvend contact op. Ik kijk graag met je mee.
 
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
5 tips voor een stressvrije vakantie
09-03-2021
De zomervakantie is hét moment om tot rust te komen. Soms zorgt een vakantie echter voor meer stress dan je zou willen. Hieronder vindt je vijf tips die allemaal heel logisch klinken, maar die we toch nog wel eens vergeten. Ze zijn essentieel om optimaal te kunnen genieten van de welverdiende en hard benodigde rust……...
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2020
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling