rader
Coaching
Wat is coaching?
Coaching is een vorm van begeleiding bij persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Het is praktisch en oplossingsgericht van aard.
Coaching kan in een groot aantal verschillende situaties wenselijk zijn. Bijvoorbeeld bij het realiseren van nieuwe persoonlijke doelen en resultaten of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kwaliteiten. In andere situaties kan er sprake van zijn dat je ergens in vastloopt, bijvoorbeeld in werk, relaties, of het maken van belangrijke keuzes.
Bij coaching gaan we ervan uit dat de oplossing in jezelf zit. Een goede coach kan je helpen deze oplossing te vinden.
 
 
Rader Coaching BredaCoaching Breda
 
 
 
 
 
 
 
 
 Gespreksruimte Breda                                                  
 
 
Coaching voor werknemers
 
Coaching ter ondersteuning van medewerkers is een van de belangrijke tools binnen organisaties en niet meer weg te denken uit de arbeidsmarkt.
 
Heeft u interesse in coaching voor uw werknemers? Lees hier meer of neem contact met mij op. Ik kom bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw hulpvraag en wat coaching voor uw bedrijf en uw werknemers kan betekenen.
 
 
 
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
5 tips voor een stressvrije vakantie
09-03-2021
De zomervakantie is hét moment om tot rust te komen. Soms zorgt een vakantie echter voor meer stress dan je zou willen. Hieronder vindt je vijf tips die allemaal heel logisch klinken, maar die we toch nog wel eens vergeten. Ze zijn essentieel om optimaal te kunnen genieten van de welverdiende en hard benodigde rust……...
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2020
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling