rader
De Coach
Over mij
Mijn naam is Veronique Willemse. Ik heb ruim 14 jaar ervaring als coach, begeleider en therapeut. Naast mijn werk heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van gespreksvoering, coaching en psychologie. Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en de Open Universiteit. Daarnaast zorg ik er door middel van samenwerkingsverbanden, studie en onderzoek voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. 
 
Personal coach
Als coach help ik je bij vraagstukken die je bezighouden, om jezelf te ontwikkelen of bied ik je de gelegenheid om ergens op een vertrouwde manier je verhaal te kunnen doen. Je krijgt inzicht in je eigen patronen. Je leert hoe je anders met bepaalde zaken om kunt gaan en leert bewuster keuzes maken. Je maakt je daarbij nieuwe vaardigheden eigen en oefent met nieuw gedrag. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en soms een oefening te doen help ik om tot je eigen doelen te komen en een manier te vinden waarop je deze wilt verwezenlijken. Lees hier meer over mijn werkwijze.
 
 
Als je na het lezen van deze website nog vragen hebt of je wilt verder ontdekken of coaching iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op, zodat we bij jouw persoonlijke situatie stil kunnen staan.
 
 
 
 
Contact
     
 
T: 06-47474062
 
 
 

 
"Een betrokken coach, die haar vragen zodanig stelt dat je snel tot de kern komt"
5 tips voor een stressvrije vakantie
09-03-2021
De zomervakantie is hét moment om tot rust te komen. Soms zorgt een vakantie echter voor meer stress dan je zou willen. Hieronder vindt je vijf tips die allemaal heel logisch klinken, maar die we toch nog wel eens vergeten. Ze zijn essentieel om optimaal te kunnen genieten van de welverdiende en hard benodigde rust……...
Coaching ter preventie van burn-out
11-12-2020
De vergrotende trap van werkdruk is stress, en de overtreffende trap is burn-out. Bij burn-out is een werknemer zo ver en zo lang over zijn grenzen gegaan ........
© Copyright 2014 | Rader Coaching & Counselling